Onze aanpak
Volgens onze filosofie moet uw hond tijdens uw afwezigheid zich hier volledig thuis voelen en krijgt uw trouwe viervoeter hier net zoveel aandacht en beweging als thuis. Dat betekent niet alleen voldoende beweging, maar ook kunnen rusten in comfortabele omstandigheden, spelen, veelvuldige knuffels en gezelligheid.
De gasten verblijven nooit alleen in de kennel, ze hebben altijd een geschikt vriendje om samen de nacht mee door te brengen. In de ochtend worden ze op een van de drie speelweides uitgelaten en dan worden de kennels gereinigd.  Daarna wordt het ontbijt gebracht en na het ontbijt gaan de gasten verplicht rusten.
Na twee uur rust gaan de honden weer de speelweides op in groepen die bij elkaar passen zodat het voor iedereen gezellig is. Buiten spelen gebeurt altijd onder toezicht. De speeltijd is voor iedere hond verschillend en daar houden we rekening mee zodat ieder krijgt wat goed is. We willen immers overbelasting voorkomen. Na het spel wordt er weer gerust en daarna gaan we gewoon weer spelen.
Oude honden of rustige honden laten we overdag ter afwisseling ook in de doggy lounge uitrusten. Op de loungebanken lekker in de kussens rollebollen, wie wenst dat nou niet voor zijn hondje. In de doggy lounge knuffelen we ook, we luisteren naar muziek en we soezen in de kussens. Het avondeten genieten we weer in de kennels. Elke hond eet wat er thuis bij u ook genuttigd wordt. Op deze wijze willen we eventuele maagproblemen voorkomen.
Voor het slapen gaan wordt er uiteraard nog een laatste buitenronde gedaan zodat iedereen rustig de nacht in kan gaan. En als het onverhoopt toch misgaat dan ruimen we alles de volgende morgen weer gewoon op. Mocht u het prettig vinden dat uw hond in zijn eigen mandje hier rust dan kan dat. De mand moet dan wel goed te reinigen zijn en de hond moet er voor open staan dat zijn kamergenoot er misschien ook eens induikt. We zullen er verder alles aan doen dat de mand weer zo schoon mogelijk mee naar huis gaat!

Faciliteiten:
3 speelweides waarvan 1 met zwemvijver
douche
2 overdekte buitenlounges
1 binnenlounge/huiskamer
ruime binnenkennels


Wat kan:
- eigen mandje meenemen
- vertel ons zoveel mogelijk over uw hond zodat we daar rekening mee kunnen houden, hoe meer we weten, hoe leuker het is voor u en uw hond. Dus ook als het een niet zo leuke karaktertrek van uw hond is, vertel het ons toch maar, dan kunnen we daar rekening mee houden en des te eerder voelt uw hond zich hier thuis. Dat is het maatwerk wat u van ons mag verwachten.

Wat wij van u vragen
- eigen voer meenemen
- de juiste inentingen vermeld in het inenteingenboekje of dierenpaspoort van uw hond:

  • Grote cocktail (parvo, hondenziekte, leverziekte, leptospirose): minimaal 2 weken en maximaal 3 jaar oud
  • Kleine cocktail (leptospirose): minimaal 2 weken en maximaal 1 jaar oud
  • Kennelhoest nr. 7 + 8 (Bordetella):
    • middels KC neusspray; minimaal 3 weken oud en maximaal 1 jaar oud
    • middels Pneumodog prik: minimaal 3 weken oud en maximaal 3 maanden oud

- Wormenkuur
- Anti teken- en vlooienkuur

Tijden inchecken en uitchecken
LET OP: Tussen 1 juli en 31 augustus kunt u de hond brengen en halen tussen 12:00u en 15:00u.

Inchecken
In onze receptie schrijven we uw hond in en we spreken daarbij de inschijfchecklist met u door. Dit betekent dat u dus even hiervoor tijd moet vrijmaken en wij rekenen op uw begrip indien u onverhoopt moet wachten. Indien alles akkoord is nemen wij uw hond over en begint zijn en uw vakantie. Bij het inchechen moet het intentingsboekje of dierenpaspoort overhandigd worden.
We begrijpen dat u wilt weten hoe het met uw hond gat tijdens het verblijf hier.  Mocht u dus willen weten hoe het gaat dan kunt u ons bellen iedere werkdag tussen 19.00 uur en 19.30 uur. Maar u kunt er vanuit gaan dat geen nieuws goed nieuws is. Als er onverhoopt toch iets gebeurd zullen wij met het contactadres contact opnemen en doorspreken wat er gedaan moet worden.
Dat betekent dat wij dus ook met dierenartsen uit de omgeving afspraken hebben. De kosten voor een eventueel consult van de dierenarts zullen aan u doorbelast worden bij het uitchecken.

Proberen?
Mocht u eerst een proefovernachting willen dan dan betaalt u eenmalig 12,- euro.  Een proefovernachting is alleen van toepassing in combinatie met een pensionreservering. Het doel van een proefovernachting is om te zien of uw hond het naar zin heeft in ons pension zodat u de hond met een gerust hart bij ons kunt achterlaten tijdens uw afwezigheid.

Tarieven
Het tarief voor het pension bedraagt 17,- euro per dag.

Bij reservering gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.