U kunt uw hond brengen vanaf 7.00 uur in de ochtend maar moet het eerder zijn, dan horen we dat graag van u. Bij het brengen informeren we of uw hond al is uitgelaten en heeft gegeten. We kunnen hem direct uitlaten en hij mag bij ons eten. Na het eten is het wel verplicht om 2 uur te rusten. Daarna gaat uw hond lekker buitenspelen met geschikte andere gasten. Afhankelijk van de conditie en behoefte mag hij spelen of laten we uw hond weer rusten. We willen immers overbelasting voorkomen. Oude en sociale honden rusten in de middag in de doggy lounge en gaan na dit middagdutje weer naar buiten. Ophalen kan in principe tot 19.00 uur.
Dagopvang is uitermate geschikt als u moet werken of een dagje uit wilt gaan. Door onze gunstige ligging langs de A27 en de A2 kunt u bijna zonder omrijden uw hond overdag bij ons onderbrengen. Op deze manier kunt u zonder de druk van het op tijd thuis moeten zijn voor de hond uw dag door brengen.
U kunt per bezoek afrekenen maar voor gasten die vaker komen adviseren wij om een strippenkaart te nemen. U betaalt danĀ 135,- euro voor 11 bezoeken. Het dagtarief voor de dagopvang is 13,50 euro zonder strippenkaart. Als u uw hond na 19:00u op wilt halen, wordt het dagtarief 20,- euro.