Jarenlang hebben wij ons hondje in Rotterdam alle mooie plaatsen laten zien tijdens het uitlaten. We hebben daarbij veel mensen leren kennen en veel geleerd over honden en over de faciliteiten voor honden indien de baasjes om welke reden dan ook een oplossing voor tijdelijke opvang voor hun hondje zochten. Ook wij konden geen opvang voor onze hond vinden zoals wij dat wilden. Vanuit deze achtergrond hebben we het idee geopperd om zelf een hondenpension te starten en zijn direct de juiste cursussen gaan volgen. Hoe intens we ook zochten, in Rotterdam en omstreken is het helaas niet gelukt maar dolblij zijn we met onze locatie in Vianen, nabij Utrecht.
Op deze locatie zijn we begonnen met hondendagopvang, ook wel hondencrèche genoemd, en we bieden onze locatie aan als pension waarin uw hond kan overnachten. 
Graag vertellen wij u meer over onze werkwijze zodat u op basis daarvan kunt besluiten of Dierenpension Jacob in de nabije toekomst een geschikte opvang voor uw trouwe viervoeter kan worden.